Център за лазерна епилация VersusЦентър за лазерна епилация Versus бе създаден през 2009 година с идеята да бъде центърът за лазерна епилация, който да предлага най-качествената услуга в тази област в София – да спечели доверието на хората като място, в което могат да бъдат обслужвани качествено от компетенти специалисти.

Идеята бе реализирана, клиентите-доволни, Версус стана предпочитаното място за епилация! Удовлетворени сме от факта, че успяхме да наложим различен стил на работа, който улеснява клиентите ни.

Заповядайте в лазерен център Версус, за да се насладите на приятелска, отпускаща атмосфера.

 

Искрено се радваме, когато виждаме нашите клиенти доволни!

 

Версус винаги е залагал на най-добрата и напреднала апаратура в световен мащаб. За да продължим тази традиция, сме горди да ви съобщим, че имаме още едно допълнение – това е Триактив + – най-модерният и ефективен уред срещу целулит и мастни натрупвания.

Триактив + е средството, което ще ви помогне да се разделите с неприятния целулит, а александритният лазер е средството, което ще Ви раздели с нежеланото окосмяване. В комбинация двата лазера, ще дадат завършена визия на силуета ви.

Заповядайте при нас, открийте Версус – краткият път към съвършенството!