Нашите американски лазери са последно поколение медицинска апаратура, разработена и усъвършенствана специално за безболезнено и ефикасно отстраняване на упорито окосмяване. 

Апаратурата работи с максимална скорост от 2 Hz и в съчетание с голямата площ на лазерния импулс, драстично се намалява времето, необходимо за провеждане на процедурата и пести време на клиентите ни. Лазерът показва завидни резултати при третирането на засилено окосмяване, като най-добра комбинация са хората с по-тъмни косми и по-светла кожа.

Като център държащ на високото качество и дълготрайните резултати, разползагаме с два типа лазери – александритен и Nd:Yag, за различните фототипове кожа, структура и цвят на косъма. С александритният могат да се третират хора с фототип I – IV, а с Nd:Yag – V и VI (мулати и чернокожи).

Въпреки че светлината на някои лазери се абсорбира по-добре от меланина, при александритите се постига по-голямо проникване, поради по-ниския коефициент на разпръскване. Затова, при използването на александрита е необходима най-малко енергия, за да се увреди косменият корен, в сравнение с всички други лазери.

 

Предимства на формата на импулса на александритния лазер

Безболезнен

Поради факта, че е необходима по-ниска плътност на енергията, при епилация се постига и по-малко загряване на епидермиса, което води до значително редуциране на болката. Паралелно с това се прилага и охлаждане на кожата с помощта на студен въздух, което намалява усещането за болка и предпазва кожата от прекомерно загряване и нежелани странични ефекти.

Върхово качество!

Използваният от нас е най-мощният александритен лазер, предлаган някога на пазара. Комбинацията от безболезненост, големия размер на лъча, охлаждане със студен въздух и високата честота на изстрелите, го прави най-бързия и ефективен лазер за епилация.