Противопоказания за извършване на процедура

 

 Медикаменти и добавки – при прием на фоточувствителни медикаменти/ вит. А и Е (добавки, които ги съдържат, Геритамин, Герикапс, Рибено масло, Омега-3/6/9), Вечерна иглика, Бирена мая и др. в последните 7 дни. Прочетете съдържанието в листовката на продукта и се свържете с нас по телефона за допълнителна консултация.

 

 Тен – при наличие на тен от слънце, солариум, автобронзанти. При съмнение за тен, е възможно да бъде извършен само тест на зоната. Използвайте козметика с не по-малко от 50 SPF при всяко излагане на слънце и подновявайте слънцезащитата на всеки 1,5-2 часа.

 

 Козметични процедури:

– Ако в зоната е извършван абразивен/ензимен/химичен пилинг/ексфолиация в последните 14 дни.

– Поставяни са филъри в последните 20 дни.

 

 Козметика:

– Ако в зоната е нанасяно масло (какаово, кокосово, арганово, Шеа и др.) или козметика със съдържание на вит. А и Е в последните 7 дни.

– Ползван е изсветляващ и/или излющващ продукт (антиакне козметика или със съдържание на Ретинол, киселини и др.) в последните 14 дни.

 

 Подготовка на зоната – Ако зоната не е подготвена (избръсната гладко с пяна/гел за бръснене) предварително от Вас предната вечер.

 

 Недобре подготвена зона – в случай, че части от зоната не са добре подготвени (гладко обръснати и хигиенизирани), то те ще бъдат заобиколени при извършването на процедурата. Огледайте добре всички зони по време на подготовката.

 

 Раздразнение на кожата – при наличие на изсушаване на кожата, рани, херпес, инфекция, обрив и др.

 

 Неравномерен растеж – в случай, че в зоната има единични косми или липсва окосмяване, нямате равномерен растеж и часът Ви може да бъде преместен за по-късна дата, когато вече ще е равномерен.

 

 Здравен статус – при настъпване на промяна (наличие на заболяване, бременност, слънчева алергия, поставена ваксина против COVID-19 и др.), Ваши са задължението и отговорността да ни уведомите за това предварително.

 

Важно

 

 Всяко несподеляне на важна информация крие риск от странични ефекти!

 

 Ако закъснявате за часа си, моля, свържете се с нас незабавно. Закъснението може да доведе до редуциране броя на записаните зони или преместване на часа за нова дата.

 

 При системно пропускане или късно отменяне на час (повече от 2 пъти), ще Ви бъде изискано авансово заплащане на 100% от стойността на процедурите, за които записвате час. Отмяна/преместване на час е възможна, само с обаждане по телефона до 13:00ч. в деня преди датата на процедурата.

 

 За връзка с нас, молим да се обаждате на 0878 555 571 или 0700 20 600. Използването на имейл, Facebook или Viber забавя комуникацията помежду ни и поради тази причина не записваме часове през тях.